Over mezelf...

Ongeveer 11 jaar geleden ben ik onze oudste dochter gaan schminken.
Met eenvoudige boekjes kwam ik een heel eind, maar al snel wilde ik meer leren.
Bij Faces in Gorinchem vond ik de juiste opleiding kindergrime. Na deze lessen had ik de smaak te pakken en ben nog heel veel andere cursussen gaan volgen, zoals o.a.toneelgrime, latexkappen en voorzetgebitjes maken. Al snel werd ik op kinderfeestjes gevraagd de kinderen te komen schminken en van daaruit heb ik samen met Lonneke Stoppelenburg Face tot Feest opgericht op 1 maart 2004.
Naast schminken hebben we ook een groot aantal themakisten voor kinderfeestjes ontwikkeld en jaar na jaar breidden onze mogelijkheden zich uit.
In 2008 stopte Lonneke omdat zij ging studeren aan de Pabo.

Inmiddels is Face to Feest een bedrijf met diverse mogelijkheden om allerlei feesten aan te kleden en werk ik samen met een groot aantal freelancers en collega's.
Nog steeds vind ik het heerlijk om kinderen te schminken en die lachende kinderkoppies in spiegel naar het resultaat te zien kijken, maar ook in het theaterwereldje vind ik steeds meer mijn weg. Geen opdracht is mij te gek.
Natuurlijk ben ik nog steeds bezig te zoeken naar nieuwe methodes en volg ik met regelmaat workshops waar ik behalve weer veel leer ook met collega's kennis uitwissel.

Geeft gezicht aan uw feestje!