Leveringsvoorwaarden Fotoprints

Om er voor te kunnen zorgen dat wij Uw fotoprint goed en op tijd kunnen leveren kunt u ons per e-mail de benodigde afbeeldingen of bestanden doen toekomen. U kunt zelf een ontwerp maken maar wij willen dit ook met alle plezier voor u doen.

U zult dan z.s.m. een bevestiging van ons per email ontvangen, uiterlijk binnen 2 werkdagen.

Wilt u controleren of het beeldmateriaal wat u ons aanlevert overeenkomt met de gewenste vorm van de print? Met andere woorden: als u een ronde print wilt moet de foto, of in ieder geval dat gedeelte van de foto wat op de print komt ook mooi in een ronde uitsnede passen, dus hierbij moet dat gedeelte van de foto wat geprint moet worden niet langwerpig zijn. Als de print op A4 formaat hoekig moet zijn dan juist wel wat langwerpiger.
Leg om hier zeker van te zijn een rondje of iedere andere gewenste vorm eens op een zelf gemaakte afdruk op papier, als u hier geen mooie uitsnede uit kunt halen is de foto niet geschikt.

Als u een foto opstuurt met de uitsnede al in de foto aangebracht of de foto op maat geknipt, dan hebben we graag ook als extra de onbewerkte foto zodat we zeker zijn dat er geen ongewenste randjes in de print zichtbaar zijn.

U kunt uw materiaal in alle gangbare afbeeldingsformaten aan ons leveren.
Vermeldt hierbij wel de gewenste grootte van de print (max A4). Probeer foto's in een te lage resolutie te vermijden, als wij een te kleine foto ontvangen wordt de print korrelig.

Tevens accepteren wij bestanden in de volgende formaten: Microsoft Word, Corel, Wordperfect of Printmaster.

Indien anders aangeleverd kan het zijn dat wij dit niet kunnen openen of dat er vertraging optreedt. Tip: de meeste grafische pakketten hebben de mogelijkheid om het werk als een afbeelding (.jpg) op te slaan zodat wij hem zeker kunnen openen.

Probeer de bestanden ruim van te voren bij ons aan te leveren.

Uw prints worden binnen 28 uur na ontvangen betaling door ons verzonden.
De prints worden door TNT bij u bezorgd. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld door vertraagde levering.
Geeft gezicht aan uw feestje!