Kinderfeestje "Zelf leren schminken"

Het kinderfeest begint natuurlijk met een passend cadeauspel en het eten van de verjaardagstaart. Deze taart –geheel in stijl van het feestje– kan worden opgesierd met een (eetbare) foto van de jarige. Daarna gaan de kinderen wat schminkspelletjes doen, zodat ze op een vrolijke manier wat meer leren over kleuren plus penseel- en sponstechnieken. Dan gaan de kinderen zelf aan de slag.
Het thema van het feestje kan je zelf bepalen: roofdieren of poezen, clowns, film- of tv-helden en noem maar op. Alle kinderen schminken elkaar vanaf een voorbeeld (een even aantal kinderen is wel belangrijk!). Natuurlijk krijgt de jarige een dvd mee naar huis met daarop van alle geschminkte kinderen een prachtige foto.
Het verjaardagsfeest duurt ongeveer 2,5 uur en is inclusief een snoepje en wat drinken. De kosten bedragen € 17,95 per kind (minimaal 10 kinderen vanaf 10 jaar).

De verjaardagstaart (of losse verjaardagscakejes met foto) worden apart besteld.
De taart kost € 30,00 voor 15 personen en de cakejes kosten € 1,00 per stuk.
Indien gewenst regelt Face to Feest het complete feest: van uitnodiging tot afscheidscadeautje.
In het gezellige theehuis van Bibelebont in Poortugaal of op locatie bij ArtStudio JustMe in Ridderkerk kunnen eventueel pannenkoeken of heerlijke broodjes worden geserveerd.

Geeft gezicht aan uw feestje!