Feestkisten

Alle ouders die voor hun kind graag een grandioos feestje thuis willen organiseren, maar daar geen tijd of ideeën voor hebben, biedt Face to Feest de zogenoemde Feestkisten. De kisten –veelal functioneel gemaakt in het thema van het feestje– zitten boordevol attributen, spelletjes en verkleedkleren in het thema, die het kinderfeest gegarandeerd laten slagen. Het meegeleverde draaiboek geeft je een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden, zodat je na het lezen eigenlijk alleen maar het eten en drinken hoeft te kopen, de kindertjes moet uitnodigen èn het feestje moet begeleiden natuurlijk.
De feestkist haal je de dag voor het feestje in Papendrecht op en breng je de dag erna weer terug. De kleding hoef je niet te wassen, gewoon alles netjes in de kist terugstoppen is voldoende.

De feestkisten bevatten een compleet draaiboek met daarin een speurtocht, voorlees-verhalen, heel veel spelletjes, knutselideeën, traktatievoorbeelden, welkomstbord, tafelversiering, kleurplaten, verkleedkleding en schmink. De kist kan je uitbreiden met kinderchampagne, uitnodigingen, cadeautjes en knutselmateriaal. Thema’s:

Geeft gezicht aan uw feestje!