Feesten

Wij verhuren feestkisten met verschillende thema's. In de kist zit een compleet draaiboek met daarin een speurtocht, voorleesverhalen, heel veel spelletjes, knutselideeën, traktatievoorbeelden, welkomstbord, tafelversiering, kleurplaten en nog veel meer! Natuurlijk is het feest pas echt compleet met de meegeleverde verkleedkleding en schmink. De kist kan worden uitgebreid met kinderchampagne, uitnodigingen, cadeautjes en knutselmateriaal.

Speciaal voor feestelijke taarten, bijvoorbeeld voor een bruiloft of verjaardag, maken wij voor u fotoprints van elke gewenste foto of afbeelding. Niet alleen taarten, maar ook cakejes, chocoladelollies of relatiegeschenken voor bedrijven kunnen van een eigen print worden voorzien.

Een echte aanrader is het koekversieren. De kinderen vinden het prachtig om een eigen ‘taartje’ te versieren en er ontstaan de mooiste creaties. Het pakket bestaat uit een cake, rolfondant in 3 kleuren, minimaal 7 verschillende soorten strooidecor in handige bakjes, steekvormen en een uitgebreide werkwijze. Combineer het koekversieren ook eens met het kinderchampagnepakket en het feest begint knallend!!!

Is er interesse voor een feestje waarbij sierraden gemaakt worden, kijk dan eens op de site www.artstudio-justme.nl
In onze webshop kunt u grimematerialen en glittertattoos bestellen.

 

Geeft gezicht aan uw feestje!