Bedrijfsfeest

Voor sinterklaasvieringen, kerstfeesten, paasbijeenkomsten of andere bedrijfsfeesten is er wellicht ook behoefte aan een goede helpende hand.
Face to Feest biedt deze in de vorm van professionele grime, kostuums (m/v) plus talrijke creatieve en themagerichte activiteiten voor de kinderen.
Hierbij een mogelijke invulling van een sinterklaasfeest:

“De ontdekking van het Pietenplein…”
Het Pietenplein biedt de kinderen een grote ontdekkingstocht langs diverse activiteiten. De kinderen worden geschminkt, ze krijgen een mooie glittertattoo, een ballonnenclown vouwt voor hun de mooiste creaties èn ze kunnen naar hartenlust knutselen: strooizakjes versieren, marsepein kleien, klompjes beschilderen,enz.
Ook is er een chill-hoek voor de kleintjes, kunnen er passende spelletjes worden gedaan èn - het allerbelangrijkste -op dit Pietenplein lopen de zwarte pieten rond voorzien van zakken met strooigoed en een uitgebreid repertoire aan sinterklaasliedjes.
Natuurlijk ontbreekt ook een bezoek aan de Schatkamer van sinterklaas niet.

Per groepje worden de kinderen begeleid naar het heiligdom van de sint en kunnen ze in alle rust hun tekening geven, een liedje zingen of een praatje maken met Sinterklaas.
Binnen 10 à 15 minuten (afhankelijk van de groepsgrootte) is het bezoekje aan sinterklaas afgelopen en gaan de kinderen weer verder op het Pietenplein.
Na afloop van het sinterklaasfeest lopen de kinderen langs de schatkamer om hun cadeautje overhandigd te krijgen van de pieten: een feestelijk slot van een grandioos en sfeervol sinterklaasfeest.

Bij grote gezelschappen, kunnen ook de activiteiten op het Pietenplein groepsgewijs worden georganiseerd, zodat er niet op elkaar gewacht hoeft te worden en iedereen voldoende tijd heeft om alles intens te beleven.

Meer informatie of persoonlijk overleg?
Natuurlijk zijn alle activiteiten ook afzonderlijk in te huren. En wanneer het nog niet helemaal duidelijk is hoe u het feest wilt opzetten, denken we graag met u mee. Want ons aller belang is het organiseren van een grandioos feest voor jong èn oud!

Zo wordt ook dit bedrijfsfeest een onvergetelijk festijn! Vraag vrijblijvend meer informatie en/of een offerte.
Geeft gezicht aan uw feestje!